Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سونی پیش بینی کرد با تغییر توجه این شرکت به خدمات، روبات‌ها تولید تلویزیون، تلفنهای هوشمند و دوربینهای این شرکت را برعهده می گیرند.

روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از کیمیو ماکی، مدیر کسب و کار محصولات الکترونیکی سونی نوشت: انتظار می رود خطوط تولید اتوماتیک هزینه ها در کارخانه تلویزیون اصلی سونی در مالزی را تا سال مالی ۲۰۲۳ به میزان ۷۰ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسریع روند اتوماسیون کارخانه همچنین عیوب محصول را کاهش خواهد داد.

این مقام سونی در مصاحبه با روزنامه فایننشیال تایمز گفت: این برنامه همراه با تمرکز فزاینده به فروش آنلاین و تحلیل داده انجام خواهد شد. اطلاعات فروش با استفاده از هوش مصنوعی به منظور تعیین موثرتر حجم تولید، تحلیل خواهد شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، روزنامه فایننشیال تایمز گزارش کرد اگرچه سونی همچنان به فروش سخت افزار و خدمات به مصرف کنندگان ادامه خواهد داد اما بخش قابل توجهی از هدف رشد سونی از محصولات برای استفاده حرفه ای مانند نمایشگر LED کریستال برای تولید ویدیوی مجازی و فناوری رهگیری توپ برای صنعت ورزشهای سرگرم کننده حاصل خواهد شد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور (اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین